Heeft u wat geld gespaard en bent u klaar om voor uzelf een huis te kopen om in te wonen of te verhuren?

Als makelaars in onroerend goed, die praktisch in onroerend goed investeren, zijn wij van mening dat elk huis dat u van plan bent te kopen, u moet zien als een investering op lange termijn.

Het is daarom verstandig om een ‘professional’ in te huren die een koopje weet te herkennen, resoluut namens u onderhandelt en altijd uw belangen vooropstelt.

Naast de nodige begeleiding die elke makelaar biedt, is wat ons uniek maakt het geven van een investeringsgericht perspectief aan de aankoopprocedure, die uw grote beslissing zo veilig en stressvrij mogelijk maakt.

Onze diensten

research_edited_edited_edited_edited.jpg

een huis voor u vinden

uw huis verkopen

huizen vinden

documentatieonderzoek

onderhandelen

house.png

het vinden van panden 

uw huis verhuren

verhuurbeheer

contractformuleren

prize.png

het opstellen van een investeringsplan

marktonderzoek

bezit & koopje vinden

een activaportfolio creëren 

Onze Visie

 

Expats gemakkelijk toegang bieden tot de Nederlandse woningmarkt door persoonlijke en professionele diensten op het gebied van onroerend goed aan te bieden.

Over

Hi!
Mijn naam is Ben Engelsman. Na jarenlange ervaring met het investeren in onroerend goed op internationale markten en mijzelf te hebben verdiept in de lokale discipline, heb ik Diagonal Makelaardij opgericht.

Een makelaarskantoor ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot de Nederlandse vastgoedmarkt. Een plek waar klanten gerust advies kunnen krijgen over hun landgoed, van kleine vragen tot grote verhuizingen.

Een soort makelaarskantoor dat opvalt door ‘Out Of The Box’ te denken!
Wij geloven in doorlopende communicatie met onze klanten, daarom creëren we een zakelijke gemeenschap, bieden we hun onze nieuwste aanbiedingen en houden ze op de hoogte van nieuwe regels en trends in de Nederlandse markt.

Wilt u meer horen? Contacteer ons!

 

NEEM CONTACT OP

We zouden graag van u horen

info@diagonal-makelaardij.com

+31 6 38-33-6423

+31 6 38-33-6423

info@diagonal-makelaardij.com

Professor J.H. Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen

© 2021 by Diagonal Makelaardij | KVK nummer: 78492297

Privacy Policy & Cookie Policy